Praktijk
gebieden

De Roos & Pen behandelt alle aspecten van het strafrecht. Meer in het bijzonder richt haar expertise zich op de hier genoemde deelgebieden.

Commuun strafrecht

Commuun strafrecht is een verzamelnaam voor alle misdrijven en overtredingen uit het Wetboek van Strafrecht en enkele bijzondere wetten. Hieronder vallen onder andere levensdelicten (moord /doodslag), zedenmisdrijven (verkrachting /ontucht), Opiumwetdelicten (drugs) en vermogensdelicten (diefstal /verduistering / oplichting).
Hoewel De Roos & Pen zich inmiddels al jaren in overwegende mate toelegt op het financiële strafrecht en fraude, is het zijn sociale roots uit het commune strafrecht niet vergeten. Het kantoor bestaat immers al ruim 25 jaar en heeft in zijn beginjaren met name bekendheid verworven door zijn sociale inslag. Het zal dan ook altijd verbonden blijven met het commune strafrecht, dat De Roos & Pen blijft beschouwen als het hart van zijn vakgebied. De advocaten van De Roos & Pen beschikken dan ook over zeer veel ervaring in de bijstand aan verdachten van commune delicten.

MEER WETEN? BEL: 020 - 627 5411