mr. W.J. Morra

Advocaat

T +31 (0)6 52637714

E morra@deroosenpen.nl

Download profiel in PDF

Wout Morra is advocaat sinds 2007. Hij staat verdachten en getuigen bij in commune strafzaken en in ´bijzondere´ zaken (fiscaal, milieu, medisch).

Dankzij jarenlange proceservaring kan hij snel doorzien wat de kern van een zaak is, en effectief en doortastend optreden binnen en buiten zitting. Hij is een zelfstandige denker met goed oog voor de sterke en zwakke punten van een dossier. Ingewikkelde zaken kan hij op creatieve en toegankelijke wijze bepleiten.

Mr. Morra heeft succesvol opgetreden in grotere commune zaken (levensdelicten, Opiumwet), voor getuigen in het proces Holleeder, in fiscale invorderingszaken en in milieuzaken (EVOA, asbest).

Daarnaast is hij auteur voor Tekst & Commentaar, hoofddocent strafrecht in de Beroepsopleiding Advocaten, en Raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof Leeuwarden.

Morra heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd: strafrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.