Ons profiel

De Roos & Pen is gespecialiseerd in financieel-economisch en fiscaal strafrecht en geldt binnen en buiten Nederland als autoriteit op dit gebied.

Introductie

De Roos & Pen is gespecialiseerd in financieel-economisch en fiscaal strafrecht en geldt binnen en buiten Nederland als autoriteit op dit gebied. Het kantoor heeft dan ook grote expertise en ervaring in de behandeling van complexe fraudezaken. Advocaten van De Roos & Pen hebben diverse cliënten, zowel natuurlijke personen als bedrijven, bijgestaan in o.a. de Clickfonds zaak, de bouwfraude en de meer recentere vastgoedfraude.

Daarnaast verrichten advocaten van De Roos & Pen interne onderzoeken ten behoeve van met name de financiële sector en adviseert het kantoor op het terrein van compliance en corporate governance. Vanwege deze specialisatie bedient De Roos & Pen veelvuldig internationale (vaak Amerikaanse) bedrijven die belangen hebben in Nederland of elders in Europa.

De Roos & Pen is echter zijn sociale roots nooit vergeten. Het kantoor is groot geworden in de jaren tachtig waar het naam maakte met de bijstand aan o.a. krakers. Door die historie is ook de commune strafpraktijk nooit verdwenen uit het hart van het kantoor. De Roos & Pen staat dan ook nog veelvuldig cliënten bij in witwas-, drugs- en/of geweldszaken.

Door de omvang van het kantoor, De Roos & Pen geldt als een (middel)groot strafrechtkantoor, is het kantoor altijd in staat om daar waar nodig een degelijk team van advocaten te formeren voor elk acuut strafrechtelijk probleem.

MEER WETEN? BEL: 020 - 627 5411