Ons profiel

De Roos & Pen is gespecialiseerd in financieel-economisch en fiscaal strafrecht en geldt binnen en buiten Nederland als autoriteit op dit gebied.

Specialisten in strafrecht

Alle partners zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten  en van de European Criminal Bar Association. Voorts is een aantal partners, -gezien het internationale karakter van De Roos & Pen, ook lid van de American Bar -Association en internationale verenigingen zoals de International Bar Association. Daarnaast zijn diverse medewerkers lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten.

Voorts is De Roos & Pen diep geworteld in de wetenschap en onderhoudt het kantoor nauwe banden met diverse universiteiten. Enkele advocaten hebben zelf een wetenschappelijke achtergrond. Veel advocaten publiceren daarnaast regelmatig in vakbladen en adviseren op het gebied van wetswijzigingen. Voorts geeft een aantal advocaten onderwijs en treden zij op als spreker op congressen en seminars. Zij zijn derhalve zeer nauw betrokken bij alle relevante ontwikkelingen op hun vakgebied.

MEER WETEN? BEL: 020 - 627 5411