Ons profiel

De Roos & Pen is gespecialiseerd in financieel-economisch en fiscaal strafrecht en geldt binnen en buiten Nederland als autoriteit op dit gebied.

De clienten

De Roos & Pen behartigt de belangen van nationale ondernemingen, multinationals en particulieren, die in aanraking komen met politie, bijzondere opsporingsdiensten en justitie. Deze cliënten worden bijgestaan gedurende het opsporingsonderzoek, de terechtzitting, het hoger beroep en de cassatieprocedure voor de Hoge Raad. De Roos & Pen geniet een uitstekende reputatie vanwege de ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van strafrecht.

Naast deze procespraktijk heeft De Roos & Pen ook een omvangrijke adviespraktijk ten behoeve van banken, overige financiële instellingen, (grote) bedrijven en overheden. De Roos & Pen brengt (strafrechtelijke) risico’s in kaart, geeft sturing aan interne onderzoeken, assisteert bij het opstellen van interne richtlijnen en begeleidt ‘decisionmakers’ binnen ondernemingen met op maat gesneden strafrechtelijk advies.

MEER WETEN? BEL: 020 - 627 5411